hoe werkt het voor organisatoren?

Wat zijn de kosten ?

Voor eindgebruikers is de app geheel gratis te downloaden. Organisaties betalen een laag bedrag voor het toevoegen van de catalogus. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Hoe lever ik de gegevens aan ?

Na de aanmelding van je tentoonstelling ontvang je van ons een bestand welke je kunt gaan vullen met de catalogusgegevens. Dit bestand stuur je aan ons terug en zetten we dan in de app. Als je al een bestand hebt met alle inschrijvingen dan kunnen wij dit voor je omzetten.

Voor aanmelding van je tentoonstelling neem je contact met ons op via het contactformulier op de contactpagina.

NB: Mocht je adhoc alsnog vermeld willen, dan is dat ook mogelijk tot 8 uur voor je tentoonstelling. We staan voor je klaar!

Vergt het veel ICT kennis van onze organisatie?

Nee, u levert een excel spreadsheet aan. Wijzigingen in de catalogus voert u door via een zelfde spreadsheet. Deze wijzigingen worden vrijwel direct in de app getoond.
Natuurlijk staan onze mensen voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te assisteren daar waar nodig.

Is dit ook voor een Clubmatch (zonder CAC) te gebruiken ?

Ja, myDOGShow is ook voor Clubmatches te gebruiken. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Kunnen wij ons inschrijfsysteem koppelen aan de app ?

Onze technische dienst beschikt over de mogelijkheden om de meest voorkomende systemen middels speciale API’s te verbinden aan onze backend systemen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. We staan u graag te woord.

Hoe zit het met de privacy ?

In de app worden geen adressenlijsten opgenomen. We vermelden alleen de gegevens welke normaliter bij een ingeschreven hond vermeld staan.

Wanneer is de catalogus beschikbaar voor exposanten?

De catalogus wordt beschikbaar gemaakt op een tijdstip waarvan u vind dat dit goed is. De statistieken en overige informatie kunnen we alvast beschikbaar stellen.

Help er is geen internetverbinding meer en nu?

Alle bijgehouden resultaten door het ringpersoneel wordt in de app op de smartphone opgeslagen. Zodra degene met dit toestel binnen bereik van wifi of 2G/3G/4G komt, worden alle resultaten razendsnel naar de cloud verzonden en staan binnen enkele seconden op de telefoons van de exposanten.

Wat moeten we doen in de ringen op de show?

Tijdens de tentoonstelling dient u een werkende internetverbinding te hebben in de de hal of waar de tentoonstelling is. Dit kan WiFi of 2G/3G/4G zijn.

Uw ringpersoneel maakt gebruik van hun eigen smartphone (Iphone of Android). Middels een speciale login kunnen zij in de ring de resultaten vermelden in de app. Het uitslagenbord heeft u daarom eigenlijk niet meer nodig ;-)!

Hoe gaat het secretariaat om met lastminute wijzigingen ?

Tijdens de tentoonstelling dient u een werkende internetverbinding te hebben in de de hal of waar de tentoonstelling is.

Het secretariaat van uw tentoonstelling ontvangt logingegevens van het systeem om de catalogus in de app aan te kunnen passen. Wijzigingen staan REALTIME in de app verwerkt.

Wat zijn de voordelen voor ons?

  • Kostenbesparing
  • Altijd up to date de laatste wijzigingen in de catalogus
  • Bijdragen aan een beter milieu
  • Vernieuwing van uw evenement
  • Minder stress voor ringpersoneel & secretariaten