Analoog of Digitaal

Als organiserend bestuur van een tentoonstelling staat u voor tal van keuzes en is het telkens een uitdaging om uw bezoekers en exposanten optimaal van de door u georganiseerde tentoonstelling te laten genieten.

Anno 2016 is de digitale wereld steeds meer verweven geraakt met de fysieke leefomgeving, echter op tentoonstellingen hebben wij gemerkt dat er een behoorlijke kloof ligt tussen ICT faciliteiten en de huidige gang van zaken op een show. Dit willen wij graag oplossen!

Waarom overstappen op myDogShow ?

BEspaar op de natuur

Het afdrukken van de vele duizenden catalogi is een enorme aanslag op de gehele natuurketen. De productieketen van showcatalogi vervuilt het water, de luchtkwaliteit en verminderd onze bomental.

Goedkoper dan afdrukken

Uw organisatie realiseert een aanzienlijke kostenreductie omdat u geen afgedrukte catalogus meer nodig heeft. De  werklast voor ringpersoneel verminderd doordat u de uitslagenborden niet meer nodig heeft..

Altijd een up to date catalogus

dogshow app

Wijzigingen in de catalogus (verkeerde inschrijvingen) zijn binnen enkele minuten via de app toonbaar voor alle exposanten. Misverstanden bij het secretariaat nemen af en het plezier neemt toe!

Alle exposanten direct bereiken

dogshow app

Belangrijke updates voor uw exposanten ontvangt men per pushnotificatie. Uw belangrijkste mededelingen komen nu altijd aan bij uw exposanten en bezoekers. Dit alles geheel realtime!

Nieuwsgierig geworden naar myDogShow voor jouw organisatie?

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van myDogShow voor uw tentoonstelling. De app is inzetbaar voor Clubmatches, Kampioensclubmatches en CAC/CACIB tentoonstellingen.